Foto: DELTA AIR LINES

Începând din această lună, la bordul tuturor aeronavelor Delta Air Lines care zboară în întreaga lume se va servi doar cafea Starbucks. Această decizie face parte din planul companiei aeriene americane de a dezvolta parteneriate cu brand-uri celebre care se ghidează după aceeaşi filozofie de învingător în scopul de a îmbunătăţi experienţele de călătorie ale pasagerilor. Astfel, în avioanele companiei Delta şi ale afiliaţilor Delta Connection se va bea doar cafea Starbucks, anunţă operatorul într-un comunicat.

Sortimentele din care veţi putea alege sunt Starbucks Pike Place Roast şi Starbucks VIA Ready Brew Italian Roast decaifeinizată servite în ceşti co-branduite fabricate din materiale reciclabile.

Compania americană Delta Air Lines a avut mai multe tentative de a opera sezonier zboruri directe New York-Bucureşti, ultima dată în 2009, însă a renunţat de fiecare dată pentru că, deşi cu un load factor ridicat, cursele nu erau profitabile întrucât preţurile biletelor nu acopereau costurile de operare.

Читайте также  TOŢI MEMBRII CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE AL TAROM AU DEMISIONAT