Foto: BUCHAREST AIRPORTS

Cel mai mare operator low-cost european Ryanair și-a îmbogățit de astăzi rețeaua de rute cu plecare din București cu o nouă destinație: Milano Malpensa. Zborul va avea o frecvență de patru curse pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

În această iarnă, clienții români, dar și turiștii, pot alege să călătorească la cele mai mici tarife pe una din cele 8 rute de iarnă ale Ryanair din București, anunță compania low-cost în comunicatul de lansare a zborului de astăzi. Aceștia trebuie să se aștepte la viitoare noi îmbunătățiri pe care Ryanair le pregătește ca parte a programului “Always Getting Better” (AGB), și care includ noi baze, un nou site web personalizat, o nouă aplicație pentru smartphone-uri, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului și un meniu de bord variat.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România la Ryanair, a declarat, citat fiind în comunicat: “Pentru a sărbători lansarea noii rute din București către Milano Malpensa, scoatem la vânzare locuri la prețul promoțional de €9.99, pentru călătorii în perioada Decembrie – Ianuarie. Acestea pot fi rezervate până la miezul nopții, Sâmbătă (5 Decembrie). Pentru a nu rata această ofertă, clienții sunt invitați să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Zborul inaugural de astăzi, Milano Malpensa-București a avut parte de o primire specială pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, aeronava fiind întâmpinată cu salutul tunurilor cu apă.

Ryanair mai zboară din București către Milano Bergamo (zilnic), Madrid (zilnic), Bruxelles Charleroi (zilnic), Roma Ciampino (de 2 ori pe zi), Londra Stansted (de 2 ori pe zi), Dublin (de 4 ori pe săptămână), Bologna (de 4 ori pe săptămână).