Foto: WWW.VISITBIRMINGHAM.COM

Cea mai mare company low cost, low fare din centrul și estul Europei a anunțat astăzi introducerea unui nou zbor direct care va lega România de Marea Britanie. Operatorul va lansa din luna mai a anului viitor o cursă non-stop de la București la Birmingham, conform unui anunț de pe pagina sa de Facebook. Zborul a fost deja încărcat în sistemul de rezervări, iar biletele pot fi rezervate la prețuri pornind de la 179 lei/persoană/segment. Cursa va fi inaugurată pe 22 mai și va fi operată de două ori pe săptămână după următorul program:

  • miercuri, duminică – W6 3019   OTP5:25 – 7:05BHX   /   W6 3020   BHX7:35 – 12:50OTP

Noua cursă va fi inaugurată la doar o zi după ce Wizz Air va adăuga un alt zbor nou rețelei sale, București-Glasgow, din 21 mai 2016.

Pe de altă parte, Blue Air, compania românească de smart flying care încearcă o repoziționare pe piață îndepărtându-se de conceptul low-cost, va lansa mâine o ofensivă puternică prin anunțarea a 20 de rute noi. Pe NewsAir.ro dar și pe pagina de Facebook a NewsAir.ro veți afla în timp util toate informațiile direct de la conferința de presă.

Читайте также  BUCUREȘTI-FLORENȚA ÎNCEPÂND DE ASTĂZI CU BLUE AIR