Аренда самолета

Oricât de amplu ar părea acest demers, la prima vedere,  pentru a închiria un avion în România și Moldova nu va fi nevoiede mult timp și efort: puteți închiria aeronava  prin doar câteva click-uri pe site-ul Aviav TM.

Închirierea avioanelorÎn prezent, aviația de afaceri privată cucerește o popularitate tot mai mare în societatea contemporană, unde timpul și libertatea, inclusiv, posibilitatea de a dispune de acestea, au devenit valori supreme.

Dacă am calcula aproximativ toate orele prețioase pe care le irosim de obicei, așteptând o decolare standard la aeroport și efectuând procedurile standard,  legate de înregistrarea, predarea și primirea bagajelor, ar ieși o viață întreagă a unei pisici obișnuite. Un călător statistic mediu irosește între opt și douăsprezece ore din timpul care îi este rezervat. Menționăm că nu ne referim aici la persoanele nevoite să efectueze zboruri lungi și frecvente în virtutea atribuțiilor lor profesionale. Costurile și pierderile de timp ale acestora s-ar dovedi mult mai mari decât în primul caz.

Din categoria de cetățeni care călătoresc cu avionul mult și frecvent fac parte, în primul rând, oamenii de afaceri. Putem spune că, pentru ei, costul serviciul de închirierea unui avionîn România și Moldova este comparabil cu costul propriei vieți. Nici nu mai vorbim de planurile date peste cap și de tranzacțiile costisitoare care au trebuit amânate din cauza întârzierii de curse la companii aeriene publice,  sunt ore și minute prețioase care se transformă în zile și ani. Omul ar fi putut să le petreacă împreună cu familia, cu persoanele dragi și iubitoare, a căror atenție și grijă sunt irecuperabile și cu adevărat neprețuite.

Închirierea avioanelorExistă doar o singură soluție pentru a desfășura afaceri de succes la Monaco și a nu vă despărți nici pentru o clipă de copiii dvs. Din România și Moldova: să închiriați un avion particular în România și Moldova și să-i luați de fiecare dată în călătorie cu dvs.Dacă doriți, o puteți invita la bord și pe bunica care nu va trebui să coacă plăcinte pentru drum – cele mai bune bucate și băuturi, la alegerea dvs., vor fi disponibile pe tot parcursul zborului. O soluție perfectă!

Cât costă închirierea unui avion în România și Moldova – această întrebare nu va părea principală atunci când vine vorba de lucruri imposibil de cumpărat chiar și cu bani în lumea contemporană:

  • reputația în afaceri, care nu va rămâne impecabilă, dacă veți amâna frecvent negocierile cu partenerii, chiar și cu o „scuză” consistentă precum întârzierea cursei;
  • timpul pierdut, pe care puteați să-l folosiți pentru rezolvarea unor probleme serioase sau petrece împreună cu familia iubită;
  • oportunitatea de a vă simți cu adevărat „la înălțime”. Calitatea zborului dvs. este garantată de Aviav TM (Cofrance SARL) — un salon confortabil și un spectru vast de servicii adiționale: mini-oficiu, acces la Internet, oportunitatea de a comandabucate la alegerea dvs. – meniu dietetic și chiar și stridii proaspete din restaurantul preferat de pe Coasta de Azur din Franța, ghid și traducător însoțitor.

Dacă doriți să vă optimizați timpul personal și vă gândiți serios la cât costă închirierea unui avion în România și Moldova, atunci costul va depinde de alegerea aeronavei concrete pentru scopurile dvs.: Tipul de avion necesar și capacitatea acestuia. Există jeturi cu numai cinci locuri, dar și aeronave destinate transportului unor grupuri mari de persoane. Cu cât avionul este mai mare cu atât costul închirieriieste mai scump. Tarifele încep de la aproximativ 1 500 euro pentru deținerea deplină a jetului de business timp de o oră.

  • Închirierea avioanelorDurata și ruta zborului. Este interesant că niște călătorii scurte pot costa la fel ca și unele îndelungate. Cu cât mai multe ore de zbor aveți, cu atât prețul pentru o oră este mai avantajos.
  • Numărul de pasageri. Și acest factor poate avea un rol dublu în formarea prețului. Fiecare turist suplimentar trebuie să treacă prin terminalul VIP din aeroport și prin catering-ul VIP, ceea ce face să crească cheltuielile. Totuși, costul total al zborului pe persoană se poate dovedi destul de loial. De exemplu, doi oameni de afaceri pot împărți pe deplin cheltuielile și pleca la negocieri la Nisa.
  • Numărul de zile de staționare. Timpul de așteptare a aeronavei în aeroport de asemenea se plătește suplimentar. Respectiv, o zi de „staționare” va costa mai ieftin decât două sau trei.

Să zbori, apelând la curse private este comod, modern și confortabil. Călătoriți cu Cofrance SARL!