În sfârșit, o veste bună pentru toți călătorii pentru care căratul bagajelor prea grele sau prea multe era o problemă! S-a inventat și se vinde deja pe piață valiza care merge singură. Nu trebuie să miști niciun deget pentru că bagajul se va deplasa cuminte și ascultător oriunde te vei duce.

În era internetului și a device-urilor care se conectează la orice, era de așteptat să apară și o valiză inteligentă. O cheamă COWAROBOT și, evident, este foarte deșteaptă. Nu are nevoie decât de o brățară pe care să o porți la mână și, în rest, ea face totul de unde singură. Adica se ține după tine, oriunde ai merge, și păstrează întotdeauna o distanță de cel mult un braț. Este echipată cu o grămadă de senzori care o ajută să evite obstacolele cum ar fi treptele, de exemplu. Dacă o pierzi sau o uiți prin vreo mașină, o vei găsi întotdeauna pentru că are un gps incorporat. Și, în plus, are și un preț accesibil, ar spune unii, de doar 499 de dolari. O găsiți la acest tarif pe platforma de crowdfunding Indiegogo care o comercializează în prezent. Și atenție, mai sunt doar 100 de bucăți disponibile la acest tarif!

Valiza inteligentă a fost pusă oficial în vânzare în iulie anul acesta, după ce a parcurs o perioadă de câteva luni de teste. Luna aceasta compania producătoare a și început să livreze primele asemenea bagaje deci, în curând, le vom vedea probabil prin aeroporturi.

Cum funcționează, vedeți în clipul de mai sus realizat de TechInsider.

Читайте также  UPDATE 18:55! POZIȚIA BLUE AIR CU PRIVIRE LA IEȘIREA DE PE PISTĂ A AERONAVEI SALE LA CLUJ