Zborul cu o companie low-cost îți poate oferi multe surprize. O tânără din Marea Britanie a fost astfel uimită să constate că la doar câteva scaune distanță de ea, la bordul unei aeronave a companiei low-cost Easy Jet care zbura spre Portugalia se afla nimeni altul decât prim-ministrul țării sale, David Cameron.

Adolescenta de 16 ani nu a ratat ocazia și și-a făcut un selfie cu Cameron în fundal. Poza a fost postată de Twitter cu mesajul: ”Premierul se află la doar 3 scaune de mine, mâncând Pringles cu paprika. Ajutor!”, potrivit presei din Regatul Unit. În imagini, se vede clar premierul britanic, înghesuit pe scaunul îngust al companiei low-cost, ronțăind chipsuri. Imaginile filmate de tânără au devenit imediat virale pe internet.

Premierul zbura către Algarve în Portugalia pentru a-și continua vacanța. Acolo îl așteptau deja soția, Samantha, și cei 3 copii.

O parte a presei a profitat de acest episod pentru a face glume pe seama șefului guvernului britanic. The Independent scrie că ”faptul că își ia mai mult de o vacanță pe an pare să aibă un impact serios asupra bugetului lui Cameron”, făcând aluzie și la unele zvonuri potrivit cărora prim-ministrul ar urma să mai plece în altă vacanță la sfârșitul lui august.


Читайте также  UN AVION TAROM A ATERIZAT DE URGENȚĂ DIN CAUZA UNUI INCENDIU LA MOTOR