Foto: AEROPORTUL ORADEA

Cel mai mare operator aerian low-cost din Europa se consolidează puternic pe Aeroportul din Oradea. Ryanair a anunțat astăzi că va mai adăuga un zbor direct de pe acest aeroport către Memmingen în Germania, după ce, în urmă cu puțin timp și-a mai trecut în portofoliul de rute de la Oradea alte 2 zboruri noi. Cursele către aeroportul german aflat la doar 115 km de Munchen vor fi efectuate de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă.

În total, spune Ryanair, zborurile sale de la Oradea vor aduce 185,000 de clienți anual ceea ce va însemna un record absolut pentru acest aeroport.

Ryanair își va demara operațiunile pe acest aeroport odată cu începerea orarului de vară, la sfârșitul acestei luni, cu zboruri către Milano Bergamo și Barcelona Girona. La sfârșitul lunii octombrie, odată cu începerea orarului de iarnă, Ryanair va demara zborurile spre Londra Stansted, Eindhoven și Memmingen.

Denis Barabas, Ryanair, a declarat: “Suntem încântați să anunțăm o nouă rută din Oradea către Memmingen, serviciu cu două zboruri săptămânale, parte a calendarului nostru Iarna 2017 Oradea, extins semnificativ, și care mai include 4 noi rute către Barcelona, Eindhoven, Milano și Londra. Această rută nouă este ideală atât pentru clienții care călătoresc în interes de afaceri cât și pentru cei de plăcere, iar Ryanair va continua să dezvolte numărul de destinații, traficul și locurile de muncă, în Oradea. Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri de la doar 19.99€ pe noua noastră rută din Oradea, care pot fi rezervate până Joi (23 mar) pentru călătorii în noiembrie. Pentru că vor fi rezervate rapid, dar și pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

Читайте также  CHIȘINĂU-BOLOGNA ȘI CHIȘINĂU-LUTON, DIN TOAMNĂ CU WIZZ AIR

În momentul de față, la Oradea, mai operează Blue Air cu zboruri către București și, în curând, spre Torino, și TAROM, cu curse spre capitală. Noua rută a Ryanair va intra în concurență directă cu zborul Lufthansa de la Munchen la Debrecen, aflat în Ungaria, la doar 70 km de Oradea.