Foto: RYANAIR

Devine din ce în ce mai evident atacul Ryanair asupra bazei de la Debrecen (Ungaria) a competitorului său maghiar Wizz Air. Astfel, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa, Ryanair, anunță consolidarea operațiunilor sale de pe aeroportul vecin, aflat peste graniță, la Oradea. Transportatorul irlandez își va adăuga în portofoliu un nou zbor direct din Oradea către Eindhoven. Ruta vine la scurt timp după anunțarea unei alte curse directe către Londra Stansted, tot din octombrie. Ryanair își va începe operațiunile la Oradea odată cu intrarea în vigoare a orarului de vară adică de la sfârșitul lunii martie, prin lansarea zborurilor către Barcelona Girona și Milano Bergamo.

Noile curse spre Eindhoven vor fi operate, la fel ca și cele spre Londra, de trei ori pe săptămână.

Compania susține că noile zboruri vor aduce peste 120,000 de pasageri pe Aeroportul Oradea și vor ajuta la dezvoltarea a 120 de locuri de muncă pe plan local.

Aflat astăzi la Oradea, reprezentanul Ryanair, Denis Barabas, a declarat: “Suntem încântați să lansăm orarul nostru Iarna 2017 Oradea, care include 4 rute noi către Barcelona Girona, Eindhoven, Milano Bergamo și Londra Stansted, care vor aduce peste 120,000 de clienți p.a. pentru Aeroportul Oradea. Aceste rute noi vor fi puse în vânzare pe pagina oficială Ryanair.com/ro și ne angajăm în continuare să dezvoltăm traficul, turismul și crearea de noi locuri de muncă în România. Suntem fericiți să raportăm rezervări în avans puternice pentru rutele din orarul Vara 2017 Oradea și clienții trebuie în continuare să se aștepte la tarife și mai mici, totul pentru că nu a fost vreodată o perioadă mai bună în care să-și rezerve zboruri la tarif redus cu Ryanair. Invităm toți clienții care vor să-și rezerve vacanța să o facă acum direct pe Ryanair.com sau pe aplicație, unde vor dispune de cele mai mici tarife de călătorii aeriene din Oradea. Pentru a sărbători lansarea orarului Iarna 2017 Oradea, scoatem la vânzare locuri pe întreaga rețea de rute, de la doar 9.99€, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi (9 martie). Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Читайте также  UN AVION TAROM A ATERIZAT DE URGENȚĂ DIN CAUZA UNUI INCENDIU LA MOTOR

De pe aeroportul Debrecen din țara vecină Ungaria, aflat la doar 78 km de Aeroportul Oradea, compania rivală Wizz Air operează în prezent zboruri directe către Londra Luton, Milano Bergamo, Paris Beauvais și Eindhoven.