Foto: PRO IMAGE/AEROPORTUL IAȘI

Blue Air își continuă dezvoltarea fulminantă și, totodată, atacul pe aeroporturile românești și anunță astăzi noi rute cu plecare din Oradea. Astfel, începând din 15 decembrie 2016, compania românească va adăuga o nouă rută internă, de la Oradea la București. Aceasta va fi operată de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, după un orar special conceput astfel încât să ofere posibilitatea pasagerilor de a se conecta rapid pe cursele operatorului spre Iași.

Totodată, din 26 martie 2017, Blue Air va conecta Oradea de Torino. Zborurile spre orașul italian vor fi efectuate de două ori pe săptămână, joi și duminică. De asemenea, datorită bazei operatorului românesc de la Torino, acest zbor va oferi posibilitatea de conexiuni convenabile către alte trei destinații operate de Blue Air din Italia, și anume Roma, Catania și Napoli.

Astfel, Blue Air va opera trei rute directe din Oradea: București, Torino și Constanța, zboruri deja anunțate care vor fi disponibile din 15 iunie 2017.

Tudor Constantinescu, director comercial Blue Air: „Ne bucurăm enorm să ne extindem portofoliul de rute, prin anunțarea zborurilor directe din Oradea către bazele noastre operaționale din București și Torino. Pasagerii orădeni se vor bucura și de conexiuni rapide către Iași, Roma, Catania și Napoli. Dezvoltarea Blue Air la Oradea este în concordanță cu intențiile noastre de a stimula turismul din județul Bihor.”

Sandor Pasztor, președinte, Consiliul Județean Bihor: „Mulțumesc Blue Air pentru faptul că a răspuns atât de prompt la cerințele noastre. Am speranța și cred că Blue Air va deveni un brand cunoscut în această regiune a țării, având în vedere calitatea serviciilor și prețurile practicate. Vă asigurăm de tot spriinul Consiliului Județean Bihor în promovarea acestor noi rute.”

Читайте также  TRAFIC DUBLU LA AEROPORTUL ”TRAIAN VUIA” TIMIȘOARA ÎN PRIMELE LUNI ALE ANULUI

Marius Bodea, președintele C.A. Aeroport Internațional Iași: „Colaborarea Aeroportului Iași cu partenerul nostru Blue Air începe să se concretizeze în multe opțiuni de zbor pe plan intern. O legătură a Iașului cu încă un oraș important din vestul țării – Oradea, reprezintă garanția că lucrurile merg în direcția corectă. Sunt convins că după această perioadă de testare a gradului de încărcare, nu va trece multă vreme până când vom putea opera și o cursă directă Iași-Oradea, cu atât mai mult cu cât cele doua regiuni nu sunt legate printr-o cale rutieră adecvată.”

Blue Air înregistrează anul acesta creșteri semnificative, atât în privința numărului de pasageri transportați, cât și al numărului de avioane care alcătuiesc flota, se mai precizează în comunicatul transmis astăzi de operatorul aerian. Compania estimează o creștere de 50% a traficului față de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri în 2016.

Tarifele pentru noile rute anunțate astăzi încep de la 89.99 lei (preț pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mână în limita a 10 kg, iar pe rutele interne oferim un snack gratuit pe timpul zborului si 1 bagaj de cală în limita a 32 kg. Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agențiile partenere.