Astăzi a avut loc momentul mult-așteptat, acela de renaștere a unei companii care s-a zbătut multă vreme pe marginea prăpastiei. Grație parteneriatului demarat recent cu Etihad Airways, Alitalia începe, de astăzi, un nou drum, acela al reinventării și repoziționării pe piața aviatică mondială. Iar primul pas a fost făcut cu mare fast, odată cu dezvăluirea noii identități vizuale a companiei, eveniment ce a avut loc la Roma. Întreaga manifestare a fost înregistrată video și o puteți urmări în filmul de mai sus preluat de pe canalul Youtube al Alitalia. La minutul 53:30 are loc dezvelirea noului livery al transportatorului italian.


Foto: ALITALIA

Potrivit comunicatului de presă transmis de operator, Italia este sinonimă cu romantismul, eleganţa, pasiunea şi dragostea de viaţă. Aceasta a fost sursa de inspiraţie pentru remodelarea identităţii companiei italiene. Noua călătorie a Alitalia începe cu reinventarea brandului, o regenerare care păstrează aspectele cheie ale designului original din 1969, la care se adaugă detalii noi şi atractive, ce îl aduc în contemporaneitate. Sigla are un nou design grafic, care aduce o notă de modernitate designului clasic, fără a ignora trecutul. Coada aparatelor de zbor păstrează tradiţionala literă „A”, semnul distinctiv, cunoscut în întreaga lume, dar designul acesteia, inspirat de linia automobilelor sport, este îmbogăţit cu detalii şi umbre care îl fac mai interesant, se menționează în comunicatul de presă.


Foto: ALITALIA

Cu o abordare sensibilă, care respectă istoria companiei, a fost reproiectat aspectul exterior al aparatelor de zbor, acesta putând fi încă recunoscut, dar câştigând un plus de eleganţă şi sofisticare. Fuzelajul, de culoare alb perlat, adaugă o notă de eleganţă şi sofisticare, iar conceptul de viteză este evocat într-o manieră rafinată printr-o serie de linii albe care se extind până la nivelul stabilizatorului vertical, se descrie în același comunicat noua identitate vizuală a companiei.

Читайте также  DEFECȚIUNE A SISTEMULUI DE ILUMINARE ȘI GHIDARE LA AEROPORTUL TÂRGU-MUREȘ


Foto: ALITALIA

La bordul aeronavei, pasagerii vor fi întâmpinaţi de un interior complet renovat. Profitaţi de o experienţă de călătorie unică şi confortabilă în noua clasă Business pentru zboruri intercontinentale cu scaune complet rabatabile, cu huse de piele cu aspect exclusivist, concepute de Poltrona Frau, sau relaxaţi-vă cuibărindu-vă în păturile şi pernele Frette moi, vă îndeamnă cei de la noua Alitalia. Serviciul de catering exclusiv, inspirat ca întotdeauna de bucătăria italiană tradiţională, a fost îmbunătăţit prin adăugarea noii opţiuni „Dine Anytime”, care va permite pasagerilor libertate deplină de a decide când servesc masa.  În plus, pentru a oferi pasagerilor o experienţă substanţial îmbunătăţită, Alitalia oferă conectivitate WiFi la bordul aeronavelor intercontinentale, ceea ce va permite pasagerilor să navigheze pe Internet, fiind tot timpul conectaţi.


Foto: ALITALIA

Și acesta este doar începutul, anunță Alitalia. Va fi creată o companie Alitalia modernă dar evident italiană, care va continua să crească şi să-şi dezvolte produsele şi serviciile, precum o întâmpinare mai vizibilă în aeroporturi, lounge-uri şi uniforme noi, pentru a delecta pasagerii cu o experienţă de călătorie substanţial îmbunătăţită.