Compania aeriană Etihad Airways cu hub-ul în Abu Dhabi a anunţat astăzi introducerea super-jumbo-ului Airbus A380 în serviciul său către New York începând cu 1 decembrie 2015. Aeronava companiei Etihad este singura din lume care are la bord un apartament privat denumit The Residence.

Un reprezentant al companiei a declarat astăzi că prima rezervare pentru acest spaţiu ultra-luxos şi exclusivist, care este compus din trei camere, a fost făcută în primele ore după anunţul conform căruia gigantul A380 va fi introdus pe rută.


Foto: AP

Peter Baumgartner,  Chief Commercial Officer al Etihad Airways, a declarat: “New York a fost prima destinaţie Etihad în SUA şi o piaţă extrem de importantă pentru compania noastră. Încă de la lansarea zborului spre această destinaţie, în 2006, am fost foarte încântaţi de cum a fost primită cursa dar şi de sprijinul venit de la pasagerii şi business-urile americane pentru serviciile noastre de înaltă calitate. De fapt, avioanele Etihad zboară acum cu un load factor mediu de 85% între Statele Unite şi Abu Dhabi, încă o dovadă clară a cererii foarte mari care există în rândul consumatorilor din SUA. Iar asta a mai fost demonstrată din nou, acum, prin rezervarea în premieră a apartamentului The Residence, pentru zborul inaugural cu A380 dintre New York şi Abu Dhabi din 1 decembrie, în doar primele ore de la anunţarea cursei.”

Iar asta, da, este o mare realizare având în vedere că acest apartament super-luxos se vinde pentru ruta New York-Abu Dhabi cu aproximativ 32,000 de dolari/one way. E drept că pot călători unul sau doi pasageri în cabină.

Printre numeroasele privilegii de care se bucură clienţii care zboară în The Residence se numără şi acela că vor avea un valet personal special pregătit la Savoy Academy care va avea grijă de ei în permanenţă pe perioada zborului.

Читайте также  PRIMA VACANTA IN ASIA – PARTEA a II-a: KUALA LUMPUR

Şi încă un lucru mai e clar. Etihad nu va duce, cu siguranţă, lipsă de clienţi pentru The Residence, având în vedere că este singura companie care leagă direct acum Abu Dhabi şi mai multe oraşe americane.

Mai sus puteţi descoperi luxul cabinei The Residence de la Etihad Airways.


Foto: SKIFT.COM