Foto: SURSAZILEI.RO

Compania naţională TAROM se confruntă cu proteste spontane pentru a doua zi consecutiv iar sute de pasageri plătitori de bilete au de suferit pentru că angajaţii nu se înţeleg cu conducerea transportatorului.

Astfel, mai mulţi însoţitori de zbor şi-au declarat astăzi incapacitatea de a zbura ceea ce a condus la anularea curselor la care erau repartizaţi. Starea acestora de incapacitate nu poate fi verificată întrucât, conform reglementărilor legale, personalul de zbor are dreptul să se declare, pe proprie răspundere, inapt de zbor.

Prin urmare, incapacitatea lor a dus la disperarea pasagerilor care aveau bilete rezervate pentru zborurile:

– RO211/212 Bucureşti-Belgrad-Bucureşti

– RO275/276 Bucureşti-Salonic-Bucureşti

– RO241/242 Bucureşti-Moscova-Bucureşti

– RO343/344 Bucureşti-Viena-Bucureşti

– RO647/648 Bucureşti-Cluj Napoca-Bucureşti

– RO295/296 Bucureşti-Sofia-Bucureşti

Compania TAROM transmite, din nou, sec, pe site-ul propriu că îşi cere scuze şi că a luat toate măsurile necesare pentru a asigura desfăşurarea zborurilor. Călătorii afectaţi au fost rerutaţi pe alte zboruri TAROM sau pe cursele altor companii pentru a ajunge la destinaţie, anunţă operatorul naţional. De asemenea, operatorul precizează că incapacitatea personalului de bord a dus la anularea a doar două curse (cea de Salonic şi cea de Moscova), însă pe site-ul aeroportului Henri Coandă apar ca fiind anulate toate cursele de mai sus.

Читайте также  AIRBUS ȘI-A BREVETAT O NOUĂ INVENȚIE: SCAUNUL AJUSTABIL PENTRU GRAȘI