Foto: MARIUS SOROCEANU/AEROPORTUL INTERNAȚIONAL IAȘI

Astăzi, cea mai mare companie low cost, low fare din Europa Centrală și de Est a marcat un nou pas important în acțiunea sa de cucerire a României. Wizz Air a dat startul astăzi operațiunilor sale din estul țării, de pe Aeroportul Internațional Iași.

Cursa inaugurală, Veneția-Iași, a avut parte de o primire deosebită deși a avut o întârziere de 30 de minute din cauza ceții foarte dense.


Foto: MARIUS SOROCEANU/AEROPORTUL INTERNAȚIONAL IAȘI

“Suntem încântați de primirea dumneavoastră, de modul de lucru și de profesionalismul întâlnite aici la Iași. Suntem impresionați de toate eforturile depuse pentru a avea noile instrumente de navigare instalate. Sunt convins că acesta este începutul unei colaborari foarte frumoase între noi. Și profit de ocazie să vă reamintesc faptul că noile zboruri spre Londra Luton și Milano Bergamo pot fi deja rezervate pe wizzair.com”, a declarat Daniel de Carvalho, Wizz Corporate Communications Manager.


Foto: MARIUS SOROCEANU/AEROPORTUL INTERNAȚIONAL IAȘI

“Aeroportul Iași este cel mai onest partener de afaceri pentru companiile aeriene în primul rând pentru că alocă toată atenția logistică și financiară promovării destinațiilor deschise de companiile aeriene și acest lucru solidifică rutele deschise. În al doilea rând, pentru că duce o politică de marketing bazată pe diferențiere față de aeroporturile din zonă și față de majoritatea aeroporturilor din România, făcând acest lucru pentru a deveni atractiv în primul rând în fața pasagerilor. Și în al treilea rând, pentru că suntem genul de partener care ține mult ca toți operatorii de aici să aibă o dezvoltare durabilă și de aceea caută să găsească și să impună soluții pentru ca fiecare companie să atace propria sa piață și să găsească calea de a-și crea orizontul de dezvoltare în perfectă armonie cu toți din jur.”, a declarat și Marius Bodea, președintele Consiliului de administrație al Aeroportului Iași.

Читайте также  AIR NEW ZEALAND SE REMARCĂ PRINTR-UN NOU SAFETY VIDEO SPECTACULOS (VIDEO)

Zborurile Iași-Veneția vor fi operate de două ori pe săptămână, după următorul orar:

– marți, sâmbătă – W6 3669   IAS11:40 – 12:50TSF   /   W6 3670   TSF8:05 – 11:10IAS