Foto: EUROWINGS

Compania Eurowings Europe, part a grupului Lufthansa, care a prelate odată cu intrarea în vigoare a orarului de iarnă, operarea zborurilor Germanwings Dusseldorf-București, anunță recrutarea de însoțitori de zbor, cu sau fără experiență, pentru baza sa din Viena.

Eurowings își va deschide operațiuni pe Aeroportul Viena în martie 2016 și din acel moment, va avea nevoie continuă, în fiecare lună, de 18 însoțitori de zbor fără experiență și 6 cu experiență. Compania oferă oportunități deosebite pentru dezvoltarea unei cariere și salariu ăn conformitate cu nivelul din piață, se precizează în anunțul de angajare.

Noul operator aerian al grupului Lugthansa caută bărbați sau femei care au o înclinație aparte spre customer service și care vorbesc, evident, și germana. Cei selectați vor lucra la bordul aeronavelor din familia Airbus A320. Eurowings estimează că va avea o creștere accelerată și va ajunge în scurt timp pe poziția a treia în rândul transportatorilor europeni care operează rute point-to-point.

Candidații interesați pot afla mai multe pe pagina de Cariere a Eurowings unde și pot aplica online: http://www.aircrew-service.de/eurowings_karrierecenter/

Pe de altă parte, mai puteți găsi și alte oportunități de angajare ca însoțitori de zbor în diverse orașe europene pentru alte companii din grupul Lufthansa, la adresa https://www.be-lufthansa.com/jobs-und-ausbildung/flugbegleiter-in/.

Читайте также  A PROTESTAT GOL-PUȘCĂ PENTRU CĂ NU A FOST LĂSAT LA BORD (FOTO)