Foto: IHATERYANAIR.ORG

Ryanair este din nou în centrul atenției după ce o fotografie devenită virală pe Twitter ne prezintă o aeronavă a companiei alături de care tronează un imens falus desenat în zăpadă de personalul de la sol al companiei. Brendan Keary, un utilizator de Twitter, este cel care a făcut fotografia la Aeroportul Dublin acoperit în aceste zile de zăpadă, scrie The Daily Telegraph. Evident că poza a fost imediat share-uită în rețea și a devenit virală stârnind o mulțime de comentarii.


Foto: BRENDAN KEARY/TWITTER

De exemplu, un utilizator, John Boyle, a comentat că “dintr-un anume unghi, desenul arată chiar ca și CEO-ul iubitor de controverse al Ryanair, Michael O’Leary”.

Compania a reacționat imediat, cu umor, la această “apariție”. Reprezentanții Ryanair au precizat într-un comunicat: “În timp ce angajații noștri de la sol excelează la nivel internațional cu un timp record de rotație (turnaround) de doar 25 de minute, arta nu e chiar punctul lor forte din moment ce este clar că avionului desenat de ei în zăpadă, îi lipsesc aripile”.

Читайте также  TAROM, PE PIERDERE ȘI ÎN 2015. CRESC ÎNSĂ NUMĂRUL PASAGERILOR TRANSPORTAȚI ȘI GRADUL DE ÎNCĂRCARE