Foto: IHATERYANAIR.ORG

Ryanair este din nou în centrul atenției după ce o fotografie devenită virală pe Twitter ne prezintă o aeronavă a companiei alături de care tronează un imens falus desenat în zăpadă de personalul de la sol al companiei. Brendan Keary, un utilizator de Twitter, este cel care a făcut fotografia la Aeroportul Dublin acoperit în aceste zile de zăpadă, scrie The Daily Telegraph. Evident că poza a fost imediat share-uită în rețea și a devenit virală stârnind o mulțime de comentarii.


Foto: BRENDAN KEARY/TWITTER

De exemplu, un utilizator, John Boyle, a comentat că “dintr-un anume unghi, desenul arată chiar ca și CEO-ul iubitor de controverse al Ryanair, Michael O’Leary”.

Compania a reacționat imediat, cu umor, la această “apariție”. Reprezentanții Ryanair au precizat într-un comunicat: “În timp ce angajații noștri de la sol excelează la nivel internațional cu un timp record de rotație (turnaround) de doar 25 de minute, arta nu e chiar punctul lor forte din moment ce este clar că avionului desenat de ei în zăpadă, îi lipsesc aripile”.

Читайте также  CUM SE PIERD BANI LA TAROM – EPISODUL II