Foto: RADU VINTEANU

După ce ieri a anunțat deschiderea unei baze operaționale la București, fără însă să lanseze și vreo destinație nouă așa cum îi e obiceiul, Ryanair surprinde astăzi și scoate din joben o cursă la care nimeni nu s-ar fi gândit. În contextul evoluțiilor din ultimele zile, la asta mă refer. Ei bine, cel mai mare operator low-cost din Europa anunță lansarea unui zbor direct Craiova-Valencia începând din 3 noiembrie 2016. Aeroportul din Oltenia devine astfel al treilea din România unde va opera Ryanair în acest an, după Timișoara și București.

Noua rută va fi operată de 2 ori pe săptămână (joi și duminică, potrivit Aeroportului Internațional Craiova) și va aduce, conform ryanair, 33.000 de pasageri/an aeroportului românesc.

Pentru a sărbători lansarea acestei noi rute, Ryanair scoate la vânzare bilete la tariful promoțional care începe de la 24,99 euro/segment pentru călătorii în noiembrie. Aceste locuri promoționale pot fi rezervate direct de pe www.ryanair.com, până cel tarziu la miezul nopții, miercuri (24 Februarie), se precizează în comunicatul Ryanair, doar că deocamdată nu au fost puse în vânzare.

În Craiova, Denis Barabas, Sales & Marketing Romania and CEE, a spus:

“Suntem fericiți să anunțăm o nouă rută din Craiova către/din Valencia, începând cu luna Noiembrie, care este deja disponibilă pentru rezervări pe www.ryanair.com. Noul serviciu va opera cu o frecvență de două zboruri săptămânale și va aduce anual peste 33,000 de clienți noi pe Aeroportul Craiova. Pasagerii Români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse.”

Читайте также  BLUE AIR OPEREAZĂ TEMPORAR ZBORURI BUCUREȘTI-SOFIA

Și, din nou, trebuie să fac precizarea că biletele pentru această rută nu au fost încă încărcate în sistemul de rezervări al Ryanair, deci în pofida declarațiilor oficiale ele nu pot fi încă rezervate.