BRAD TILDEN, CEO-ul ALASKA AIRLINES
Foto: AP pentru ALASKA AIRLINES

Nu e chiar cel mai plăcut moment atunci când constați, după zbor, că bagajele tale au fost pierdute și am mai scris despre o asemenea experiență pe care am trăit-o pe propria-mi piele, aici.

Când însă personajul căruia i se întâmplă este chiar CEO-ul companiei aeriene respective, parcă întreaga poveste de-a dreptul ironică devine și amuzantă. Ei bine, s-a întâmplat recent în Statele Unite unde Alaska Airlines, o companie de-altfel apreciată, i-a rătăcit bagajele propriului șef, Brad Tilden. Iar informația a fost dezvăluită chiar de acesta. Tilden a confirmat faptul că nu și-a mai primit valizele după o călătorie la Washington DC unde se dusese la o conferință de aviație. În timp ce vorbea pe scenă în cadrul evenimentului, a povestit ce i s-a întâmplat și, la final, a glumit: ”presa este aici și sper că nu va scrie nimeni nimic despre asta”. Ei bine, a scris toată lumea, potrivit Los Angeles Times.

Bagajele pierdute i-au fost aduse lui Tilden a doua zi. Potrivit politicii companiei de livrare rapidă garantată a bagajelor, Alaska Airlines îi datorează acum propriului CEO 2.500 de mile-premiu sau 25$ credit pentru un zbor viitor deoarece nu a reușit să îi dea geamantanele în cel mult 20 de minute de când a ajuns la poarta de debarcare.

Și ca să fie tacâmul complet, nici măcar nu e prima oară când Alaska Airlines îi pierde bagajele lui Tilden. S-a mai întâmplat și acum 25 de ani dar, evident, atunci Tilden nu era șeful companiei, scrie Los Angeles Times.

Читайте также  AEROPORTUL INTERNAȚIONAL TUZLA PRINDE ARIPI: PESTE 20,000 DE PASAGERI ÎN 2014