Foto: BLUE AIR

Cum era de așteptat, compania românească Blue Air se dezvoltă la Cluj-Napoca, ultimul aeroport intern unde și-a lansat operațiuni în acest an. Astfel, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță că, începând cu 16 decembrie 2016, operatorul aerian va demara operarea zborurilor directe Cluj-Napoca – Birmingham, al doilea oraș ca mărime din Regatul Unit. După startul operațiunilor pentru zborurile Blue Air spre București, Liverpool și Dublin, de la începutul lunii iunie, Aeroportul Internațional Cluj va deveni bază operațională pentru operatorul aerian, odată cu începutul sezonului de iarnă, se precizează în comunicatul transmis astăzi.

Ruta Cluj-Napoca – Birmingham va fi operată de trei ori pe săptămână după următorul orar:

  • luni, miercuri, vineri – OB3751   CLJ9:30 – 10:45BHX   /   OB3752   BHX11:30 – 16:45CLJ

Biletele pentru această nouă rută au fost deja puse în vânzare pe site-ul blueairweb.com. Totodată, foarte important de precizat este faptul că Blue Air va inaugura pe 1 octombrie zborurile interne pe ruta Cluj-Iași și Cluj-Timișoara.

În anul 2016, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj sunt sau vor fi operate 13 noi destinaţii regulate, ajungându-se la un total de 38 zboruri regulate spre 16 țări. Totodată, în sezonul de vară sunt disponibile pentru toți pasagerii curse charter către 10 destinaţii de vacanţă.

Читайте также  OCAZIE RARĂ: TAROM ANGAJEAZĂ ÎNSOȚITORI DE ZBOR (VIDEO)