Foto: AEROPORTUL INTERNAȚIONAL ”AVRAM IANCU” CLUJ-NAPOCA

După București și Constanța, Turkish Airlines a lansat cel de-al treilea zbor către Romania, pe ruta Cluj – Istanbul.

Decizia de a introduce noua rută a fost luată ca urmare a interesului și oportunităților pe care le oferă această parte a României.


Foto: AEROPORTUL INTERNAȚIONAL ”AVRAM IANCU” CLUJ-NAPOCA

Astfel, începând de astăzi, 1 septembrie 2016, Turkish Airlines va opera cursa Cluj – Istanbul de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, joi și sâmbătă, în ambele direcții, după următorul orar de zbor:

  • luni, marți, joi, sâmbătă – TK1047   IST9:15 – CLJ10:45   /   TK1048   CLJ11:40 – 13:20IST

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a declarat cu această ocazie: „Inaugurarea zborurilor Cluj-Napoca – Istanbul ale unei companii de prestigiu precum Turkish Airlines, începând cu data de 1 septembrie 2016, este un moment deosebit de important în dezvoltarea aeroportului. Doresc să felicit reprezentanții companiei pentru această decizie, care sperăm că va contribui la dezvoltarea relațiilor economice, culturale și turistice dintre cele două regiuni.”


Foto: AEROPORTUL INTERNAȚIONAL ”AVRAM IANCU” CLUJ-NAPOCA

Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a precizat la rândul său: „Debutul zborurilor companiei Turkish Airlines este un prilej de bucurie pentru Aeroportul Internațional Cluj, deoarece prin intermediul zborului Cluj-Napoca – Istanbul Attaturk, se asigură noi zboruri spre unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene internaționale, cu posibilități de conexiune spre întreaga lume. Suntem încrezători în evoluția pozitivă pe care o va avea această rută și ne dorim ca ea să fie apreciată de către toți pasagerii din aria de acoperire a aeroportului. ”

Читайте также  POLONEZII DE LA LOT AMÂNĂ LANSAREA ZBORULUI CLUJ-VARȘOVIA


Foto: AEROPORTUL INTERNAȚIONAL ”AVRAM IANCU” CLUJ-NAPOCA

Ziya Taşkent, Senior Vice President of Sales (I. Region) la Turkish Airlines, a declarat: „Ne doream de mult timp să deschidem o nouă rută în România, Cluj – Istanbul, și ne bucurăm că, în ultimii ani, am avut o colaborare de succes cu Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj, care a luat toate măsurile necesare pentru ca acest nou zbor să fie posibil. Ne așteptăm ca noua rută să îi ajute pe oamenii din România să aibă acces, printr-o singură escală, la 290 de destinații din toată lumea, cum ar fi Orientul Mijlociu și Orientul Îndepărtat sau America de Nord, în loc să fie nevoiți să facă două escale – la Budapesta sau București. Angajamentul pe care ni-l asumăm față de pasagerii români este foarte puternic și prin această nouă rută adăugăm pe harta destinațiilor noastre un oraș fabulos care nu este doar un centru economic foarte activ, ci și unul fascinant din punct de vedere artistic și cultural.”

Pentru început, prețul unui bilet pe ruta Istanbul – Cluj începe de la 99 de dolari și al unuia de la Istanbul la Cluj,  de la 99 de euro, cu toate taxele incluse.

În plus, în primele 6 luni de operare a unei destinații noi, membrii Miles&Smiles beneficiază de o ofertă specială și anume 25% reducere în numărul de mile necesare pentru a câștiga bilete de avion sau pentru a accede la un nivel superior de fidelitate.