Foto: NEWSAIR.RO

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi noi rute din Chișinău spre Bologna și spre Londra. Biletele pentru ambele destinații sunt deja disponibile pe www.wizzair.com.

Zborurile din Chișinău spre Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi încep pe 30 septembrie și vor fi operate inițial miercurea și duminica. Zborurile din Chișinău spre Aeroportul Londra Luton vor demara pe 27 octombrie și vor fi operate marțea, joia și sâmbăta. Wizz Air oferă deja zboruri cunoscute din capitala Moldovei spre aeroporturi cum ar fi Roma Ciampino, Veneția Treviso și Milano Bergamo.

Noile rute vor avea urm[torul program de operare:

CHIȘINĂU – BOLOGNA (din 30 septembrie)

– miercuri, duminică – W6 3789   KIV11:25 – 12:50BLQ   /   W6 3790   BLQ7:35 – 10:55KIV

CHIȘINĂU – LONDRA LUTON (din 27 octombrie)

– marți, joi, sâmbătă – W6 3797   KIV18:50 – 20:20LTN   /   W6 3798   LTN13:00 – 18:20KIV

Daniel Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air, a declarat: “Suntem fericiți să vedem că, pe măsură ce tarifele scăzute Wizz Air devin din ce în ce mai populare, cererea pasagerilor pentru călătorii din și spre Chișinău este în creștere. Observăm mai multe tipuri de pasageri care profită de zborurile noastre dintre Moldova și Italia, inclusiv turiști și oameni care călătoresc în scop de afaceri, și ne bucurăm că luăm parte la dezvoltarea Moldovei ca destinație turistică. Londra are un potențial major pentru a oferi călători spre Moldova, în scop turistic sau de afaceri, dar și ca destinație. Considerăm aceste noi rute ca un semn de soliditate pentru Chișinău.”