Foto: NEWSAIR.RO

Cea mai mare companie low-cost care operează în România, Wizz Air, anunță lansarea unei noi rute cu plecare din București. Zborul direct București-Varșovia va fi inaugurat pe 30 iunie 2017 grație alocării unei noi aeronave, a șaptea, bazei companiei din capitala Poloniei. Astfel, transportatorul low-cost va putea să introducă 7 noi zboruri și va conecta Varșovia cu patru capitale din Europa Centrală și de Est: București, Bratislava, Kiev și Vilnius, dar și cu trei destinații de relaxare: Lyon și Nisa în Franța și Lamezia Terme în Italia.

Zborurile din București spre Varșovia vor fi efectuate de 4 ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, după următorul orar:

  • luni, miercuri, vineri, duminică – W6 1584   OTP13:25 – 14:10WAW  /  W6 1583   WAW10:10 – 12:55OTP

Locurile pentru noile zboruri București – Varșovia sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com cu tarife pornind de la 29.99 EUR/segment.

Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications, declară: “Astăzi avem o veste bună pentru pasagerii noştri din Bucureşti şi Varşovia – ruta WIZZ ce va lega direct cele două oraşe se va lansa în iunie 2017. Ambele oraşe sunt încărcate de istorie şi au reuşit de-a lungul anilor să devină importante centre economice şi de business, dar şi culturale. Ruta Bucureşti – Varşovia va fi cea de-a 46-a din capitală, iar prin anunţul de astăzi ne întărim încă o dată angajamentul de cea mai mare companie aeriană din România. Continuăm să ne concentrăm pe extinderea rețelei noastre în continuă creștere, cu servicii şi mai atractive, pentru a satisface cel mai bine nevoile clienților noștri din România.”

Читайте также  CRAIOVA-TEL AVIV, DIN IUNIE CU WIZZ AIR

Acesta va fi primul zbor direct operat de o companie low-cost între cele două capitale. În prezent, Bucureștiul este legat de Varșovia prin cursele directe ale companiei poloneze LOT Polish Airlines.