Foto: BLUE AIR

Compania românească Blue Air se află într-o continuă dezvoltare a rețelei sale de rute și, astfel, anunță astăzi cel de-al 84-lea zbor direct pe care îl va realiza. Este vorba despre cursa București-Tel Aviv care va deveni operațională din 12 ianuarie 2017. Zborul va fi efectuat de 3 ori pe săptămână, după următorul orar:

  • luni – OB169   OTP7:00 – 9:50TLV   /   OB170   TLV10:50 – 13:40OTP
  • joi, duminică – OB169   OTP18:30 – 21:20TLV   /   OB170   TLV22:20 – 1:10OTP

Gheorghe Răcaru, director general Blue Air: „Odată cu lansarea zborurilor către Tel Aviv, Blue Air intră pe o piață nouă, dar în același timp cunoscută. Noua rută va aduce mai aproape Bucureștiul de cele mai sfinte locuri ale creștinătății, dar și de un oraș modern, veșnic în mișcare, care cu siguranță se va bucura de succes în rândul românilor. Orarul a fost special studiat pentru a răspunde atât nevoilor oamenilor de afaceri, turiștilor de week-end, cât și pentru pelerinaj, iar prețurile sunt foarte atractive, așa cum v-am obișnuit deja.”

Blue Air înregistrează anul acesta creșteri semnificative, atât în privința numărului de pasageri transportați, cât și al numărului de avioane care alcătuiesc flota. Compania estimează o creștere de 50% a traficului față de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri în 2016.

Pasagerii Blue Air vor putea călători în condiții optime pe noua rută București – Tel Aviv, beneficiind de siguranță, confort sporit și tarife începând de la 34.95 euro (preț pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agențiile partenere.

Читайте также  FLY ROMANIA VREA INSOLVENŢA LA TREI LUNI DE LA LANSARE

În prezent, pe ruta București-Tel Aviv zboară intens și companiile TAROM, El Al, Wizz Air și, ocazional, Israir.