Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, a anunțat astăzi,  lansarea începând cu data de 2 Decembrie a unei noi rute de iarnă, București – Milano Malpensa, cu o frecvență de patru zboruri săptămânale.
Biletele pentru noua rută București – Milano Malpensa pot fi achiziționate la prețuri promoționale începând cu €9.99, pentru călătorii în Decembrie 2015 – Ianuarie 2016. Acestea pot fi rezervate direct de pe site-ul Ryanair.com începând de astăzi, până Joi (3 Septembrie), miezul nopții.

Cursele vor fi operate după următorul orar:

  • luni, miercuri, vineri, duminică – FR8734   MXP12:20 – 15:45OTP   /   FR8735   OTP16:10 – 17:35MXP

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România a Ryanair, a declarat: “Ryanair are plăcerea să anunțe lansarea noii sale rute de iarnă din București către/dinspre Milano Malpensa și pentru care se pot face rezervări la prețuri promoționale pe www.ryanair.com începând de astăzi. Noua rută va opera patru zboruri săptămânale începând cu 2 Decembrie 2015. România este piața cu o creștere semnificativă pentru Ryanair, iar noi vom continua să conectăm Bucureștiul cu orașele importante din Europa. Suntem fericiți să îl conectăm în această iarnă cu cea de-a patra destinație din Italia, pe lângă Roma, Milano Bergamo și Bologna. Pasagerii români aleg deja Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse.”