Foto: AEROPORTUL INTERNAȚIONAL HAMBURG

Compania națională a României a inaugurat astăzi, fără surle și trâmbițe, zborul direct București-Hamburg. Cursa va fi operată de 4 ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică, după următorul orar de zbor:

  • luni, miercuri, vineri, duminică – RO321   OTP8:10 – 9:50HAM   /   RO322   HAM10:35 – 14:05OTP

Pentru reprezentanții Aeroportului Hamburg a fost încă un prilej de PR așa că imediat după zborul inaugural, reprezentanții aeroportului german au și postat pe site și pe pagina de Facebook o știre însoțită de o fotografie (cea de mai sus).

Tot de la ei aflăm că București s-a aflat multă vreme pe primul loc în topul destinațiilor dorite spre a fi deservite din Hamburg.

”Ne bucurăm foarte tare și întâmpinăm cum se cuvine angajamentul companiei TAROM față de Aeroportul Hamburg”, a declarat cu această ocazie Michael Eggenschwiler, CEO al aeroportului. ”Conexiunea este foarte atractivă atât pentru pasagerii business cât și pentru cei care merg în vacanță. Sunt fericit că pasagerii noștri vor avea de-acum și mai multe opțiuni când vor dori să zboare în România”, a mai adăugat el.

”Fiind al doilea oraș ca mărime din Germania și al treilea port al lumii, Hamburg are un potențial de trafic foarte ridicat și reprezintă o nouă oportunitate de deschidere către întreaga lume pentru pasagerii noștri. TAROM conectează acum România cu ”The Gateway to the world”, așa cum este supranumit orașul Hamburg”, este citat în articolul de pe site-ul aeroportului german și Gabriel Stoe, CEO-ul interimar al operatorului național.

Evenimentul de astăzi a fost semnalat și de TAROM într-un comunicat de presă. Conform acestui comunicat, cursa inaugurală de astăzi a avut un grad de încărcare de 75%, ”ceea ce este o foarte bună premisă pentru traficul viitor”, a precizat Gabriel Stoe, în comunicatul companiei naționale.