Foto: RYANAIR

Cea mai mare companie low cost din Europa, Ryanair, a anunțat lansarea unei noi rute din București. Este vorba despre o cursă directă spre orașul britanic Bristol care va fi introdusă în programul companiei începând din 9 noiembrie 2016.

Astfel, zborurile București-Bristol vor fi efectuate o dată pe săptămână, miercurea, după următorul orar de zbor:

  • miercuri – FR5341   BRS15:05 – 20:30OTP   /   FR5342   OTP20:55 – 22:20BRS

Denis Barabaș, Sales and Marketing Executive al Ryanair pentru România, a declarat, citat fiind într-un comunicat de presă al companiei:

“Suntem încântați să anunțăm lansarea unei noi rute din București către Bristol, cu serviciu săptămânal, ca parte a calendarului nostru de Iarnă 2016 București, extins semnificativ, și care mai include 3 noi rute către Atena, Timișoara și Berlin. Această rută nouă este ideală atât pentru clienții care călătoresc în interes de afaceri cât și pentru cei de plăcere, iar Ryanair va continua să dezvolte numărul de destinații, traficul și locurile de muncă, în București. Pentru a sărbători noua noastră rută din București, scoatem la vânzare locuri la prețuri începând de la doar €24.99 pentru rezervări până luni, 16 mai, și călătorii în noiembrie și decembrie. Pentru că vor fi rezervate rapid, dar și pentru a nu rata această promoție extraordinară, invităm clienții să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”

Читайте также  SUPER OFERTA ZILEI – VIENA CU DOAR 99 EURO/PERSOANĂ CU AUSTRIAN