Foto: RYANAIR

Desantul Ryanair cu înfințarea unei baze de operare la București se apropie cu pași repezi și se anunță a fi unul major. Potrivit informațiilor mele, deschiderea bazei de la București va fi un eveniment de amploare marcat cum se cuvine, cu lansarea a numeroase zboruri noi de la București spre destinații externe dar și… interne. Chiar mai multe decât de bănuia până acum. Atunci să vedem ce-o să mai facă TAROM.

Până atunci însă, cel mai mare operator aerian low-cost a mai anunțat în această seară un zbor direct din capitala României. Este vorba de o cursă spre Atena care va fi operată zilnic începând din 29 martie 2016, odată cu intrarea în vigoare a orarului de vară.

Cu 9 rute în total de la București, Ryanair va transporta 1.2 milioane de clienți pe an din/spre capitala României, respectiv va susține 900* de locuri de muncă aflate în strânsă legătură cu activitățile Aeroportului București.

La București, Denis Barabas, Ryanair, a declarat:
“Pasagerii Români aleg în acest moment Ryanair pentru tarifele noastre mici, serviciu lider în ceea ce privește grija față de clienți, dar și gama variată de rute. Toți clienții Ryanair pot acum să-și rezerve zborurile chiar și mai devreme pe sit-ul nostru web îmbunătățit, să folosească aplicația pentru smartphone-uri ce oferă cartea de îmbarcare pe mobil, să transporte al doilea bagaj de mână gratis, să își rezerve locurile preferate în aeronavă și să beneficieze de avantajele serviciilor Family Extra și Business Plus. De asemenea, clienții noștri se pot folosi de dispozitivele electronice personale pe întreaga durată a zborului, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai multe decât doar tarife reduse.”

Читайте также  CHIŞINĂU-VARŞOVIA ÎNCEPÂND DE ASTĂZI CU EUROLOT

Pentru a sărbători lansarea noii rute din București către Atena, Ryanair scoate la vânzare rezervarea locurilor la prețul promoțional de numai €29.99 pentru călătorii în Aprilie și Mai. Acestea pot fi rezervate până la miezul nopții, Joi, 10 Decembrie.