Celebrul personaj de benzi desenate, Tintin, zboară de astăzi în toată Europa. Compania Brussels Airlines i-a oferit un întreg avion pe care l-a transformat într-un submarin zburător întocmai celui din celebrele aventuri. De altfel, aeronava Airbus A320 decorată astfel, a fost botezată Rackham exact ca și submarinul lui Tintin din povestea “Red Rackham’s Treasure”.


Foto: BRUSSELS AIRLINES

Nu doar exteriorul aeronavei are un livery special, ci și interiorul a fost decorat corespunzător cu imagini cu Tintin și căpitanul Haddock. În plus, albumul “Red Rackham’s Treasure” este disponibil pentru citit la bord, în limbile Olandeză, Franceză și Engleză.

Este pentru prima dată când desenele creatorului lui Tintin, Hergé, au ajuns pe fuselajul unui avion. Proiectul este rezultatul unei cooperări între Brussels Airlines și Moulinsart, compania care protejează și promovează operele lui Hergé.

Foto: BRUSSELS AIRLINES

Brussels Airlines va păstra acest livery până în 2019. Între timp, îi invită pe toți pasagerii să fotografieze aeronava Rackham, oriunde s-ar afla și să transmită fotografiile pe Instagram cu hashtag-ul #SNRackham pentru a participa la un concurs și a câștiga 2 bilete dus-întors către orice destinație europeană operată de Brussels Airlines.

Читайте также  PISTA AEROPORTULUI IAŞI A FOST FINALIZATĂ ÎN ÎNTREGIME