Foto: BLUE AIR

Compania românească Blue Air dovedește din nou viteză de reacție și faptul că este extrem de flexibilă și atentă la oportunitățile din piață. Astăzi, după doar câteva zile de la confirmarea oficială a faptului că TAROM va renunța la zborul direct Iași-Munchen (precum și la alte rute din capitala regiunii Moldova), Blue Air anunță că va lansa această cursă peste doar trei luni.

Practic, începând cu luna iunie a acestui an, locuitorii din zona Moldovei vor regăsi, în orarul de zbor de la Aeroportul Internațional Iași, o nouă posibilitate de călătorie cu avionul spre Munchen, anunță operatorul într-un comunicat oficial.

Cursa IAȘI-MUNCHEN va fi lansată de compania Bluie Air pe data de 15 iunie 2017. Noua rută  externă va avea trei frecvențe pe săptămână, marți, joi și duminică, astfel

0B6885  IAS17:40 – 18:45MUC   /   0B6886  MUC19:30 – 22:30IAS

Ruta Iași-Munchen completează seria zborurilor externe directe ce vor fi lansate din baza operațională de la Iași în această vară: Glasgow, Torino, Valencia, Milano(Bergamo) și Florența. 

Dinamica dezvoltării Aeroportului Internațional Iași a trecut deja într-o nouă etapă și a făcut posibilă conectarea Iașului, a comunității locale și regionale, cu orașe europene importante. Munchen este o destinație extrem de solicitată de mediul de afaceri din orașul nostru și foarte importantă pentru orizontul investițiilor străine în Iași și Moldova. Germania este motorul economic al Europei, iar aeroportul principal deservește cea mai bogată zonă din această țară. Legătura directă cu singurul aeroport de 5 stele din Europa, ce face posibile 230 de zboruri spre America de Nord și Asia, reprezintă un reper pentru regiunea noastră. Un plus este, așadar, posibilitatea realizării unor legături foarte bune cu destinații pe care nu le putem acoperi deocamdată. În plan socio-economic, efectele introducerii rutei  Iași-Munchen, alături de Koln, creează noi premise privind dezvoltarea Iașiului și a întregii Regiuni de Nord-Est. În acest moment, investitori, reprezentanți ai diverse companii germane pot călători mai facil spre Iași, prospectează zona și își deschid afaceri aici. Mulțumim partenerului nostru Blue Air pentru suportul oferit și încrederea că Iașiul prezintă un potențial însemnat de dezvoltare”, a declarat conducerea Aeroportului Internațional Iași, citată în comunicatul de presă.

Читайте также  LUFTHANSA ADAUGĂ ÎNCĂ CINCI ZBORURI SPRE CLUJ DIN LUNA MAI

Blue Air se dezvoltă constant în ultimii ani, ajungând să ofere o rețea de peste 100 de rute, operate din 8 baze, cu o flotă care va ajunge în această vară să fie formată din 30 de aeronave Boeing 737. 5 milioane de pasageri vor călători anul acesta cu Blue Air și vor beneficia de zboruri confortabile, sigure, la cele mai avantajoase prețuri. Ne bucurăm să putem sprijini dezvoltarea economică a orașului Iași prin introducerea noilor rute ce vor susține mediul de afaceri, turismul local și comunitățile de români care trăiesc în străinătate”, a declarat Gheorghe Răcaru, director general Blue Air.

Pasagerii Blue Air vor putea călători pe noua rută Iași – Munchen, beneficiind de tarife începând de la 36.95 euro (preț pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate). Rezervările se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agențiile partenere.