Compania aeriană smart flying și-a anunțat astăzi orarul de iarnă pentru care a pus deja în vânzare bilete pornind de la 27,99 euro/segment. Marea supriză este că operatorul a hotărât să mențină și în iarna 2015-2016 zborul introdus anul acesta, Constanța-Milano Bergamo. Cursa nu va mai fi însă operată miercuri și sâmbătă ca acum, ci va fi mutată luni și vineri, după următorul orar:

– luni, vineri – OB411   CND13:40 – 15:20BGY   /   OB412   BGY9:50 – 13:20CND

De asemenea, vor fi păstrate zborurile de la noile baze Blue Air din Torino și Larnaca. Pe de altă parte, se pare că Blue Air nu va mai opera la iarnă ruta București-Florența.


Foto: BLUE AIR

Blue Air operează în prezent 38 de rute europene, cu plecări din București, Bacău, Constanța, Sibiu, Torino (Caselle) și Larnaca.

„Așa cum v-am obișnuit, destinațiile alese pentru acest sezon sunt special studiate să vină în întâmpinarea pasagerilor care se deplasează în interes profesional, personal sau turistic și toate aceste rute sunt disponibile la cele mai bune tarife, în deplină transparență. Ca urmare a succesului înregistrat de rutele operate din cele doua baze externe (Larnaca și Torino), acestea vor continua și pe durata programului de iarnă 2015/ 2016. În ceea ce privește flota, Blue Air operează în prezent 15 aeronave moderne de tip Boeing 737 seriile 300, 400, 500, 700 și 800, cu capacități între 126 și 189 de locuri. În scurt timp noi destinații și servicii vor fi comunicate prin canalele specifice, respectiv www.blueairweb.com, mediile sociale și newsletter ”, a declarat Gheorghe Răcaru, director general Blue Air.

Читайте также  WIZZ AIR ADAUGĂ ȘASE DESTINAȚII NOI CU PLECARE DIN CRAIOVA ȘI SUCEAVA

Destinații operate de Blue Air:

– din București: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florența, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia

– din Bacău: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino

– din Sibiu: Stuttgart

– din Constanța: Milano (Bergamo)

– din Larnaca: Atena, Salonic

– din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza