Foto: BLUE AIR

Compania românească smart flying Blue Air estimează că a transportat 1,5 milioane de pasageri în cursul anului 2014, în creștere față de 1,35 milioane în 2013. Reprezentanții companiei au declarat pentru NewsAir.ro că este vorba doar despre o estimare întrucât centralizarea rezultatelor finale va fi făcută până la sfârșitul lunii martie. De asemenea, oficialii Blue Air nu au oferit, din motive comerciale, informații privind gradul de încărcare a aeronavelor companiei în 2014 sau numărul pasagerilor transportați pe curse charter.

Ceea ce este cert însă pentru Blue Air este faptul că traficul pe toate zborurile pe care le operează este unul “omogen” pentru că altfel nu ar mai fi fost operate cursele respective. În privința planurilor pentru 2015, Blue Air a anunțat deja trei noi destinații ce vor fi adăugate rețelei sale: Constanța-Milano Bergamo, Bacău-Liverpool și București-Florența. Compania analizează însă în permanență piața și în funcție de oportunități va mai adăuga și alte destinații noi, au spus reprezentanții Blue Air pentru NewsAir.ro.

Pe lângă noile destinații, ca în fiecare an, Blue Air va spori frecvențele pe cele mai multe dintre destinațiile deja operate. Iată mai jos doar câteva exemple:

– Orar iarnă 2014-2015(frecvențe/săptămână)/București: Barcelona (3), Bologna(3), Catania(2), Dublin (2), Larnaca (3), Londra (4), Malaga(3)

– Orar vară 2015(frecvențe/ săptămână)/ București:  Barcelona (4), Bologna(4), Catania (3), Dublin (3), Larnaca (5), Londra(7), Malaga(4)

În plus, pe tot parcursul anului, Blue Air va adăuga zboruri adiționale în funcție de cerere.

Читайте также  BLUE AIR MUTĂ ZBORUL DE AZI DE LA BRUXELLES LA LIEGE