Foto: OVIDIU VEREȘ/WWW.STUDIOV.RO

Blue Air își extinde prezența în Transilvania adăugând patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj către Hamburg, Larnaca, Londra Luton și Nisa, anunță transportatorul într-un comunicat de presă transmis astăzi.

Zborurile vor fi operate începând cu orarul de vara 2017, astfel: Londra din 26 martie (de 4 ori pe săptămână), Larnaca din 9 aprilie (de 3 ori), Nisa din 10 aprilie (de 2 ori) și Hamburg din 3 iunie 2017 (de 2 ori).

Blue Air și-a început operarea pe Aeroportul Cluj-Napoca în data de 3 iunie 2016, prin deschiderea zborurilor către București, Liverpool și Dublin. Mai mult, compania aeriana va introduce un zbor triangular între Cluj-Napoca – Timișoara – Iași la data de 1 octombrie 2016, începând cu 16 decembrie 2016, Blue Air va conecta Clujul cu Birmingham, iar din 27 aprilie 2017 un alt zbor intern va conecta Clujul de litoralul Mării Negre.

Gheorghe Răcaru, director general Blue Air, a declarat: „Ne bucurăm enorm să anunțăm extinderea rețelei de rute cu plecare din Cluj către patru destinații noi, începând cu sezonul de vară 2017. Astfel am decis să fructificăm oportunitățile către Hamburg, Larnaca, Londra și Nisa. Baza operațională de la aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj se va putea mândri cu 7 rute internaționale și 4 rute interne, și devine una dintre cele mai importante baze Blue Air. Succesul bazei din Cluj, în inima Transilvaniei, denotă atașamentul ardelenilor față de un brand 100% românesc și care livrează servicii de calitate la prețuri mai mult decât accesibile.”

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe, a precizat cu această ocazie: „Anunţul acestor noi rute pe care operatorul aerian Blue Air le va deschide de pe Aeroportul Internaţional Cluj sunt dovada faptului că dinamica de business şi turistică a judeţului Cluj este una deosebit de atractivă pentru companiile aeriene. Totodată, suntem încrezători că aceste noi legături aeriene vor avea un impact economic semnificativ asupra județului Cluj.

Читайте также  SUPER OFERTA TAROM: 99 EURO/PERSOANĂ SPRE ORICE DESTINAŢIE

Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, domnul David Ciceo, a declarat: „Cele 4 noi destinaţii Blue Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj ce vor fi lansate începând cu luna  martie 2017, reprezintă un pas important în dezvoltarea operațiunilor acestei companii în regiune.  Noile destinații împreună cu cele existente sau anunțate vor aduce noi oportunităţi de călătorie  atât intern cât şi internaţional, la tarife avantajoase pentru pasagerii noştri.”

Biletele de avion sunt deja disponibile pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agențiile partenere, la prețuri începând de la 29.95 € (taxe incluse, locuri limitate, preț pe segment de zbor).