Foto: TWITTER/@PAREKHMITTAL

O așteptare în avion de 12 ore. Asta au avut de îndurat pasagerii unui zbor pe ruta Abu Dhabi-San Francisco. Avionul Boeing 777 al companiei Etihad Airlines, plin cu călători, a stat cumințel pe pista aeroportului așteptând permisiunea de decolare, scrie Associated Press. Pasagerii evident că au devenit nervoși mai ales că, spun ei, în tot acest timp nu au primit nici măcar explicații legate de întârziere, ca să nu mai vorbim de mâncare sau apă. Avionul a ajuns la destinație după 28 de ore de la îmbarcarea pasagerilor.


Foto: ASSOCIATED PRESS

Zborul ar fi fost întârziat din cauza ceții care a acoperit timp îndelungat emiratul, spun unii pasageri.

”Ne tot anunţau că urmează să plecăm fie în 15, fie în 20, fie în 30 de minute. Asta a durat 12 ore”, a declarat unul dintre pasageri pentru reporterii din San Francisco, după aterizare, sâmbătă seara.

CompaniaEtihad Airways a cerut scuze pasagerilor pentru situația creată și le-a explicat că situația nu s-a aflat sub controlul său. De asemenea, reprezentanții companiei au anunțat că și alte zboruri au fost afectate chiar dacă întârzierea cea mai mare a avut-o EY 183.

Însoţitorii de zbor ar fi oferit în cele din urmă apă şi mâncare, însă doar după ce pasagerii au făcut plângeri, potrivit unui călător aflat la bord.


Foto: ETIHAD AIRWAYS

Читайте также  JURNAL DE BORD: 48 DE ORE IN HO CHI MINH (I) – de LORA MATEI