Imagini dramatice au fost filmate în statul american Oklahoma, ieri, în timp ce un avion de mici dimensiuni a făcut o aterizare magistrală care însă s-ar fi putut sfârși tragic.

Aeronava, un KingAir 200 cu 11 locuri, a fost adusă la sol în condiții extreme din cauza unei defecțiuni a trenului de aterizare. Mai exact, pilotul a anunțat turnul de control că nu i se mai deschide jamba-față a trenului de aterizare și prin urmare va încerca să aducă așa aparatul la sol pe aeroportul Will Rogers World Airport, potrivit KFOR TV ChannelNews.

Din fericire, manevra a reușit grație abilității celui aflat la manșă. Imaginile parcă rupte dintr-un film sunt cât se poate de elocvente. Finalul este cât se poate de fericit, așadar, și în aceste imagini se vede cum un om coboară teafăr din aeronava picată în bot și din care începe să iasă fum. Deocamdată nu se știe dacă la bord se mai aflau și alte persoane.

Читайте также  CEL MAI MARE AEROPORT AL ȚĂRII SE LAUDĂ CU NOI PROFITURI URIAȘE DAR NU E ÎN STARE SĂ ÎȘI FACĂ NICI MĂCAR O PARCARE DEMNĂ DE ACEST SECOL