Foto: AIR BERLIN

Ca în fiecare an, compania germană Air Berlin îşi ajută şi anul acesta pasagerii să îşi ducă acasă brazii de Crăciun. Astfel, toţi cei care călătoresc pe rutele internaţionale Air Berlin vor putea să transporte în cala avionului, absolut fără niciun cost suplimentar, un brad. Acesta nu trebuie însă să depăşească 2 metri lungime. În plus, trebuie să anunţaţi compania cu cel puţin 48 de ore înaintea zborului la call center-ul Air Berlin +49 30 3434 3434 .

Transportatorul anunţă că acest serviciu de Crăciun se bucură de o mare popularitate mai ales pe zborurile spre Spania. Pasagerii îşi pot lua cu ei brazii chiar şi pe zborurile intercontinentale.

Pe de altă parte, Air Belin desfăşoară anual programul “Flying home for Christmas” cu o aeronavă din flota sa care se transformă în avionul lui MOş Crăciun. La bordul acestui avion, pasagerii au parte de tot felul de surprize. Anul acesta, aeronava moşului, în livery special de Crăciun, va sosi, mâine, la Berlin pentru a da startul programului de zboruri speciale “Flying home for Christmas”.

Читайте также  NOUA ALITALIA – DE ASTĂZI, ÎNCEPUTUL UNEI NOI CĂLĂTORII (FOTO/VIDEO)