Foto: AIR BERLIN

Compania Air Berlin a obținut în țara noastră o creștere a numărului de pasageri transportați în 2015 cu peste 50% față de anul precedent, au declarat pentru NewsAir.ro reprezentanții operatorului aerian din Germania. Transportatorul operează zilnic două zboruri între Berlin-Tegel și București. În 2015, potrivit cifrelor furnizate de companie, Air Berlin a înregistrat pe această rută 135,000 de pasageri. Față de anul 2014, când Air Berlin efectua un singur zbor zilnic Berlin-București, în 2015 s-a consemnat o creștere cu 58% a numărului de pasageri. Operatorul a adăugat o a doua frecvență zilnică în vara lui 2015 tocmai datorită cererii. Air Berlin va opera cele 2 zboruri zilnice pe tot parcursul anului 2016 oferind astfel pasagerilor posibilitatea unei conexiuni rapide cu o singură oprire la Berlin, către orice destinație din lume aflată în rețeaua companiei sau a partenerilor săi.

Oficialii germani au mai declarat pentru NewsAir.ro că primele trei cele mai căutate destinații din Germania de către pasagerii care călătoreau din România, au fost Berlin, Koln și Dusseldorf. De asemenea, în Europa, cele mai căutate orașe de către pasagerii Air Berlin cu plecare din București au fost Copenhaga, Stockholm și Goteborg. În privința, conexiunilor intercontinentale, cele mai populare au fost New York (JFK), Chicago și Abu Dhabi.

Rețeaua Air Berlin cuprinde 147 de destinații la nivel global, completată de zborurile operate de cei 21 de parteneri code share din întreaga lume.

Читайте также  AVEM TERMINAL NOU, NU STIM SA-L FOLOSIM