Foto: BUCHAREST AIRPORTS

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a lansat astăzi, în premieră pentru România, o aplicaţie de mobil destinată pasagerilor care utilizează serviciile Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Prin intermediul acestei aplicaţii, denumită Henri AppPort, pasagerii pot afla informaţii în timp real despre statusul fiecărei curse aeriene programate să decoleze şi să aterizeze pe Aeroportul Henri Coandă, având totodată posibilitatea de a identifica pe harta aeroportului care sunt ghişeele de check in şi porţile de îmbarcare repartizate fiecărui zbor. De asemenea, aplicaţia prezintă utilizatorilor poziţionarea pe hartă a magazinelor şi spaţiilor de servicii (farmacie, frizerie, standuri de ziare etc), dar şi reducerile şi ofertele din restaurante şi cafenele. Pasagerii mai pot afla, prin intermediul aplicaţiei, care este traseul cel mai scurt către Aeroportul Henri Coandă, starea vremii în Bucureşti, dar şi în oraşul de destinaţie.

Aplicatia Henri AppPort a fost dezvoltată pentru Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti de către compania Alpha Rocas România. Cu variante atât în limba română, cât şi în engleză, aplicaţia Henri AppPort este disponibilă pentru sistemele de operare Google Android şi Apple IOS şi poate fi descarcată gratuit de pe site-ul www.henriappport.ro. 

Aplicaţii similare sunt oferite pasagerilor şi pe aeroporturi europene precum Londra Heathrow, Munchen sau Atena.

Читайте также  WIZZ AIR ANUNŢĂ NOI BENEFICII CU WIZZ DISCOUNT CLUB