Foto: HUFFINGTONPOST.COM

Compania aeriană Emirates Airlines a confirmat faptul că actrița americană Jennifer Aniston, cunoscută mai ales din serialul Friends, va fi noua imagine a brandului aerian în campania publicitară globală la care se lucrează în prezent.

Boutros Boutros, divisional SVP pentru comunicare corporate al operatorului, a declarat ieri, citat de ziarul The National din Emiratele Arabe Unite: ”Putem confirma faptul că lucrăm cu dna Jennifer Aniston pentru o nouă campanie globală digitală și de televiziune, de promovare a companiei. Nu putem oferi detalii despre clauzele contractuale, iar mai multe informații despre această campanie vor fi făcute publice la momentul potrivit”.

Potrivit The New York Post, contractul cu Aniston ar fi în valoare de 5 milioane de dolari, iar vedeta ar fi filmat deja un prim spot publicitar.

Precedentul star care a jucat rolul de ambasador de brand al Emirates a fost fotbalistul Cristiano Ronaldo. Aniston nu este prima vedetă de la Hollywood care devine imaginea unei companii aeriene. Chiar anul acesta, Nicole Kidman a devenit ambasador de brand al companiei Etihad Airways.

Jennifer Aniston mai este implicată, în prezent, în susținerea și promovarea cu propria imagine a brandului de produse cosmetice Aveeno, a diviziei Smart Water de la Coca Cola și a produselor de îngrijire a părului Living Proof.

Vedeta din serialul Friends este în prezent una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood cu o avere estimată la 150 de milioane de dolari.

Читайте также  TOPUL AEROPORTURILOR ROMÂNEȘTI ÎN 2017